Fødevarestuderende bryder rammerne og starter gadekøkkener

Med AAU Københavns uddannelse i Integrerede Fødevarestudier (IFS) bliver der introduceret helt nye ideer og perspektiver til fødevaresektoren. Her har vi bevidst koblet idérige entreprenører uden for universitetsverdenen sammen med de fødevarestuderende via en særlig inkubator-ordning.
På IFS studiet, der har eksisteret siden 2012, arbejder de kommende fødevareingeniører blandt andet med madkultur, bæredygtige fødevaresystemer og fødevarenetværk, og de undersøger mulighederne for at reducere afstanden mellem landbrug og forbruger, forklarer professor Niels Heine Kristensen fra Institut for Planlægning ved AAU København.

Et eksempel på IFS studerende der har kombineret det teoretiske på IFS uddannelsen med det nye eksperimentelle køkkeninkubator er Sigurd Ulvedal som man kan læse om i Ingeniøren.